Gerrit Wim van Veelen nieuwe voorzitter bestuur ChristenUnie

Bodegraven-Reeuwijk – Hield hij al enige tijd als waarnemend voorzitter de CU Bodegraven-Reeuwijk bestuurlijk op koers, vandaag werd bekend dat Gerrit Wim van Veelen nu ook formeel het stokje overneemt van Wim van Winden, die vanwege gezondheidsproblemen het voorzitterschap van de lokale partij moet neerleggen. 

De Bodegraver Van Veelen is zeker geen onbekende in de politieke wereld, maar houdt zich ook in brede zin bezig met maatschappelijke vraagstukken, onder meer als voorzitter van de Raad van Toezicht Bureau Bousa. 

De nieuwe voorzitter maakt zich zorgen over de maatschappelijke verhoudingen en die zorg loopt ook als een rode draad door de  partij met christelijke wortels heen. Op dit moment is men hard bezig met het samenstellen van de kandidatenlijst en het laat zich ook nog wel een paar weken op zich wachten voordat bekend wordt gemaakt wie de politieke kar gaat trekken. 

Het motto waarmee in CU Bodegraven-Reeuwijk de verkiezingen in gaat is al wel bekend: Samen recht doen en kent drie belangrijke pijlers. ‘Zorg voor elkaar, ‘een economie waarin mensen centraal staan’ en ‘Kiezen voor de schepping’. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp