Open huis bij de Goudse Waarden

Gouda – Op vrijdag 5 november is er bij De Goudse Waarden een open huis van 18.30 tot 20.30 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken. Open huis locaties zijn: Kanaalstraat 31 (vmbo), Groen van Prinsterersingel 44 (mavo, havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs), H.J. Nederhorststraat 2 (Praktijkonderwijs). 


Bij De Goudse Waarden draait het om jou. Om wat jij wilt leren, maken, ontdekken en wilt bereiken. We hebben hard gewerkt om programma’s aan te bieden die aansluiten bij jouw belevingswereld zodat jij je thuis voelt. Binnen onze visie Jouw School, Jouw Toekomst, Jouw Wereld nemen we je mee op reis. En dat begint al bij het open huis. Ons dreamteam staat voor je klaar om je wegwijs te maken. Onderweg word je uitgedaagd en laten we je ontdekken wat we allemaal doen bij NXT, Future, Tech & Health. We verklappen vast één ding: en dat is een echte VR-experience die je meeneemt naar interessante plekken.


Uitdagend onderwijs
De Goudse Waarden biedt uitdagend onderwijs voor alle niveaus. Je maakt zelf keuzes, je doet onderzoek en helpt mee bij het bedenken van oplossingen voor maatschappelijke problemen. Met elkaar maken we toekomst. Meer weten? Kijk op onze nieuwe website.

NIEUW! DE WEEK VAN FUTURE, TECH & HEALTH
1 TOT EN MET 5 NOVEMBER


In de week van één tot en met vijf november organiseert De Goudse Waarden de week van Future, Tech & Health. In de week van Future, Tech & Health nemen we groep 8 leerlingen mee op experience in de Technologie van de toekomst. De leerlingen ‘proeven van de school’, maken kennis met de docenten in de vmbo-lokalen van Future, Tech & Health en gaan voor al ‘doen’. 


De campagne is net gestart en nu al doen er 15 basisscholen mee. Het programma is onderdeel van een kennismakingsweek bij de vmbo-locatie van De Goudse Waarden die op 5 november wordt afgesloten met een open huis voor alle locaties. Lees meer over het programma van de week van Future, Tech & Health


Over De Goudse Waarden
De Goudse Waarden is een christelijke school. Dit betekent voor ons dat iedereen op onze school erbij hoort, meetelt en zichzelf mag zijn. Leerlingen mogen zelf hun weg bepalen. De docenten inspireren en helpen daarbij. Je ontdekt meer over jezelf maar je ontwikkelt ook je kennis en je vaardigheden. Ook daar waar jouw interesse ligt of waar jij goed in bent. Wij helpen jou groeien!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp