Inwoners helpen graag

Bodegraven-Reeuwijk – Het Rode Kruis in Bodegraven-Reeuwijk wordt sinds vanochtend overstelpt door inwoners die graag kleding doneren voor een groep vluchtelingen die tijdelijk in het Gr8 Hotel in Bodegraven wordt opgevangen. Zo’n dertigtal jongeren in de leeftijd tussen de 14 en 17 jaar is hier door het COA ondergebracht, omdat er in de reguliere opvang geen plaats is. Ook de gemeente en de sportcoaches werken op dit moment nauw samen met het COA om het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Kleding in goede staat (niet kapot) kan op vrijdag en zaterdag ingeleverd worden tussen 09:00 en 20:00 uur bij het Rode Kruis gebouw aan de Koninginneweg 3a in Bodegraven. Er is vooral behoefte aan herenkleding in de maten XS, S en M en herenschoenen in de maten 39 – 43.

Naar verwachting zal de groep nog uitgebreid worden met tussen de 10 en 30 mensen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp