Week van de Veiligheid

Bodegraven-Reeuwijk – Met het oog op veilig ondernemen vindt ieder jaar in oktober, in week 41, de Week van de Veiligheid plaats. De Week van de Veiligheid is een initiatief van en door ondernemers. Tijdens deze week wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden voor ondernemers om criminaliteit te voorkomen en (medewerkers) meer alert en weerbaar te maken. Door heel het land organiseren ondernemers en gemeenten activiteiten voor ondernemers, bedrijven, medewerkers en inwoners.

Dit jaar staan tijdens de Week van de Veiligheid vier thema’s centraal. Cyber en digitale veiligheid, overvallen, ondermijning en Geweld.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert dagelijks een online talkshow over deze onderwerpen die on demand is te zien via de link: https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/week-van-de-veiligheid.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp