7 December hét SAM Vrijwilligersevent

Bodegraven-Reeuwijk – Op vrijdag 7 december a.s. organiseert SAM Welzijn hét Vrijwilligersevent van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Tijdens dit event kunnen vrijwilligersorganisatie nieuwe vrijwilligers werven én kunnen huidige vrijwilligers meedoen aan diverse workshops.

Vrijwilligersvacatures promoten op het Vrijwilligersevent?
Voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken is het belangrijk dat zij weten wat voor vrijwilligerswerk er te doen is. Tijdens het vrijwilligersevent zijn er 2 manieren om vrijwilligersvacatures te promoten.

Tijdens het evenement organiseert SAM verschillende evenementen zoals:

KOFFIE2GO
Dit is de ontmoetingsplaats van het Vrijwilligersevent. Hier worden alle vrijwilligersvacatures op een leuke en overzichtelijke manier gepresenteerd, kunnen mensen die vrijwilligerswerk zoeken en huidige vrijwilligers met elkaar in gesprek gaan en.. Kan je natuurlijk een kopje koffie drinken! We proberen dit onderdeel zo laagdrempelig mogelijk te houden, je kan hier zo kort of lang blijven hangen als je wilt en het is voor jong en oud.

Talentcheck
Mensen die vrijwilligerswerk zoeken kunnen de talentcheck doen. Door twee vragen te beantwoorden komen zij er achter welk vrijwilligerswerk bij hen past. De talentcheck gaat verwijzen naar vrijwilligersvacatures op de SAM website.

Workshops
Speciaal voor vrijwilligers worden er de hele middag en avond leuke maar ook veel interessante workshops georganiseerd. In totaal 9! Welke workshops dat zijn? Dat wordt later bekend gemaakt!

Meer informatie is te krijgen via Facebook via  of de website.

Het Vrijwilligersevent is op 7 december van 15.00 tot 21.00u Bij SAM te Rijngaarde 1 in Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp