Afvalestafette in Bodegraven-Reeuwijk

Wie geeft het stokje door?

Bodegraven-Reeuwijk – De gemeente doet mee aan de Afvalestafette van Nederland Schoon. We gaan, samen met de ondernemers, voor schone winkelgebieden en een zwerfafvalvrije gemeente.

Door heel Nederland doen gemeenten en ondernemers mee aan de Afvalestafette. In onze gemeente is Jumbo Langerak de estafette gestart. Onlangs hield de Jumbo met haar personeel, zowel in Bodegraven Centrum als in winkelcentrum Vromade de eerste opruimactie.

De winkelgebieden zijn ons visitekaartje. Een schone omgeving is aantrekkelijk voor bezoekers en klanten. Nu het goede voorbeeld gegeven is, geeft de Jumbo het stokje over. Wie het stokje overpakt? Dat kunt u volgen via de social media van de deelnemers. Als gemeente zijn we er trots op dat we mogen rekenen op ondernemers met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter