Kinderfilms in herfstvakantie bij Parkvilla

Alphen aan den Rijn – In herfstvakantie vertoont Parkvilla dagelijks twee verschillende kinderfilms: Paw Patrol en Stormwind. Paw Patro l- De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie en is geschikt voor alle leeftijden. Als de grote vijand Humdinger burgemeester wordt van Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Het team krijgt hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Voor de wat oudere kinderen 6+ is er de stoere film Stormwind, waarin het paard Stormwind en Ari en Mika het opnemen tegen een gewetenloze circusdirecteur. 

Kijk voor alle data en tijden op  www.parkvilla.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter