Werkzaamheden openbare ruimte Vromade begonnen


Bodegraven – De werkzaamheden van de openbare ruimte rond de Vromade zijn de afgelopen week begonnen. De komende weken zal het zeker voor de nodige overlast zorgen maar het zal zeker winkelcentrum Broekvelden ten goede komen. Het was een wens van de ondernemers en gebruikers van het winkelcentrum.

© Digitale Bodegraafse Krant

Op dit moment is men bezig met de bestrating en het groen. Zo komen er parkeerplaatsen voor de fiets en voor de auto bij en wordt de plek verbeterd waar de winkels bevoorraad worden. De noordzijde van het winkelcentrum gaat zo meer als extra entree functioneren.“ De planning is dat deze werkzaamheden voor het einde van het jaar zijn afgerond en dan kan de Vromade weer een aantal jaar vooruit.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter