Patiënten met afweerstoornis ontvangen uitnodiging 3e vaccinatie

Gouda – Patiënten van het Groene Hart Ziekenhuis met een afweerstoornis of sterk verminderd immuunsysteem die in aanmerking komen voor een 3e vaccinatie ontvangen deze week een uitnodiging.

Veel patiënten zijn na een vaccinatie met het Janssen-vaccin of twee vaccinaties met een ander vaccin voldoende beschermd tegen het coronavirus. Maar er zijn patiënten, bijvoorbeeld patiënten met een afweerstoornis of sterk verminderd immuunsysteem, die na twee vaccinaties onvoldoende antistoffen hebben opgebouwd. Voor deze patiënten kan een 3e vaccinatie zorgen voor betere bescherming tegen het coronavirus. Zij ontvangen deze week een uitnodiging van het ziekenhuis waarmee zij een afspraak kunnen maken bij de GGD. 

Bekijk voor veelgestelde vragen over deze vaccinatie of meer informatie de website van het RIVM

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp