Denk mee voor een nieuwe naam

Reeuwijk-Brug – Deze week werd bekend dat Stichting Reeuwijkse Jeugd samen met Stichting Volksvermaak Reeuwijk de uitdaging hebben opgepakt het ‘jeugdhonk’ Loose End een nieuw elan te geven. Het idee begon ooit op een borrel, maar inmiddels is al gestart met de concrete uitvoering.

Na de verbouwing, waar nu de schouders worden onderzet, moet het gebouw een levendige gelegenheid worden waar iedere inwoner van 8 tot 88 jaar zich welkom voelt en verschillende activiteiten een onderdak krijgen. In de loop van december moet het project vrijwel klaar zijn. Iedereen die een handje mee wilt helpen is meer dan welkom.

Tegelijkertijd is men op zoek naar een nieuwe naam voor het buurthuis en worden alle inwoners opgeroepen mee te denken en mee te doen.

Meer informatie: http://loose-end.eu/le/

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp