Veel animo voor duurzaamheidsstraat

Bodegraven-Reeuwijk – Ter gelegenheid van de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid organiseerde de gemeente Bodegraven- Reeuwijk vandaag (zaterdag 9 oktober) een Duurzaamheidsstraat op het Raadhuisplein. En ja met de huidige energieprijzen kwamen er veel bezoekers op af. Want geld is er te verdienen met het verduurzamen van je woning en het is ook nog eens goed voor het milieu. Er was vooral veel interesse voor het duurzaam maken van de woning. 
 

In de duurzaamheidsstraat konden er ook kringloopspullenspullen gekocht worden en was er nog meer te beleven. Zo konden er lokale biologische groenten gekocht worden, maar was je ook op het juiste adres voor het repareren van kapotte spullen en het informeren over eerlijke producten bij Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk.© Digitale Bodegraafse Krant

De deelnemende organisaties waren

Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk 
Zendings Kringloopwinkel 
Repair cafés uit Reeuwijk-Brug en Bodegraven 
VegaBoerderij 
Team klimaatadaptatie Gemeente Bodegraven-Reeuwijk 
Hart in Bodegraven 
Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk 
Zon op Bodegraven-Reeuwijk 
Lokale energiecoaches 
Duurzaam Bouwloket 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp