MICHA zondag

Bodegraven – Micha zondag is een dag waarop duizenden kerken wereldwijd stil staan bij sociale en ecologische gerechtigheid. Corona heeft mensen stilgezet bij wat zij nu écht belangrijk vinden, wat de gevolgen van hun levensstijl zijn en de vraag of het ook anders kan. 
Juist nu alles weer langzaam op gang komt, is zorgen voor elkaar en de schepping meer dan ooit relevant! Stellen we ons de vraag: Welke gevolgen hebben mijn keuzes?
 

Onder het thema Kleur je wereld Groenbeter zorgen voor Gods schepping start de Ichthus-gemeente aan de Stationsstraat 17 te Bodegraven een regelmatig terugkerend programma met verdieping en activiteiten om zicht krijgen op en hoe verantwoord om te gaan met Gods schepping en Christus als centrum daarvan. Maar ook en vooral welke grenzen er zijn aan ons gebruik van deze schepping. 

Paus Franciscus sprak op de Wereldgebedsdag in september: “Laten we … nadenken over onze levensstijl, vooral in deze tijden van gezondheids- sociale en ecologische crises. … Luisteren naar de signalen van de aarde. Laten we voor verandering kiezen.” 


Ook stilgezet? Doe mee! 
Welkom om 9:30 uur op 17 oktober in de Ichthuskerk of: www.bodegraven.gkv.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter