KUNSTCAFÉ EVERTSHUIS ODE AAN RAMSES SHAFFY DOOR GUUS WESTDORP

Bodegraven – Na een paar keer verplaatst te zijn door corona, komt Guus Westdorp donderdag 14 oktober nu toch echt naar het Evertshuis. Hij brengt met zijn solovoorstelling ‘Ramses de liederen’ een muzikale groet aan het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy, met wie hij jaren omging.

‘Ramses-de liederen’ door Guus Westdorp: “Als Ramses en ik elkaar weer zagen klonk altijd zijn groet: ‘Dag lieve jongen, ben je daar weer!’. Wij herkenden elkaar, als we samen achter de piano zaten, als we ons verwonderden, als we beiden onze streken uithaalden, als we samen huilden en huilden van het lachen om de wereld om ons heen”.

Guus Westdorp is pianist, zanger, componist, arrangeur en tekstschrijver. Hij deed zijn studie aan het Kon. Conservatorium Den Haag (piano klassiek) en Rotterdams Conservatorium (zang lichte muziek). Uitbundig, ingetogen en versierd met anekdotes voert hij je door velden van vurige liefdes, maar ook langs grachten, in nachten vol eenzaamheid en verlangens. En dan lijkt het weer even of Ramses door de zaal waart.

Dit kunstcafé is verplaatst van vorig theaterseizoen, reeds gekochte tickets blijven geldig. Bij binnenkomst wordt uw coronatoegangsbewijs gecontroleerd. Het begint om 20.30 uur en de deuren gaan om 20.00 uur open. Kaarten zijn € 12,50 inclusief drankje. Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl/kunstcafe-guus-westdorp

Praktische informatie

DONDERDAG 14 OKTOBER 2021

KUNSTCAFÉ / MUZIEK

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 12,50 met drankje*

LOCATIE THEATERZAAL

*Meebrengen geldig coronatoegangsbewijs verplicht

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp