Marjoleine Baaij is verkozen en uitgeroepen tot judoka van het jaar 2020-2021

Bodegraven – Als er iemand is die altijd voor een ander klaar staat of wil helpen, dan is Lein dat wel. Bij het judo leert men niet alleen technieken en een ander op de rug gooien, er wordt ook gewerkt aan de volgende kernwaarden: Beleefdheid (respect voor een ander), Moed (doen wat rechtvaardig is), Vriendschap (het meest wezenlijke van alle menselijke gevoelens), Zelfbeheersing (weten te zwijgen als woede opkomt), Oprechtheid ( je uitdrukken zonder je gedachten te verbergen), Bescheidenheid (over jezelf spreken zonder hoogmoed), Eer (trouw zijn aan je gegeven woord), Respect (zonder respect kan er geen vertrouwen ontstaan).

Zondermeer voldoet Lein aan deze kernwaarden. Reden om haar te belonen met de titel Judoka van het jaar.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp