Repair Café in Huis van Alles

GESLAAGD! Mooi werk!

Het Repair Café in het Huis van Alles Vromade in Bodegraven is afgelopen vrijdag – 17 september –  voor het eerst weer open gegaan. Spannend of de mensen de nieuwe locatie zouden bezoeken. Maar de mannen die met veel plezier klaar stonden om alle kapotte spullen te repareren werden zeker niet teleurgesteld. Bijna 10 klanten kwamen binnen met uiteenlopende apparaten en andere spullen. De koffiemachine doet het weer en brood kan weer knapperig worden in een gerepareerde broodrooster. Het ruime lokaal in het Huis van Alles Vromade biedt een gezellig onderkomen en ruimte voor veel kluswerk en voor klanten die in veel gevallen na de reparatie tevreden naar huis gaan.

Ga kennis maken met het Repair Café. In de Vromade iedere vrijdag van 13:00 – 16:00 uur, in Reeuwijk in het Huis van Alles (de bibliotheek) iedere 2e en laatste zaterdag van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur of in de Huiskamer van Waarder iedere eerste vrijdag van de maand tussen 14:00 en 16:00 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp