Opening INTENS

Zaterdag 9 oktober 2021   |   16:00 – 18:00 uur   |   Arwe Gallery

Gouda – Opening op zaterdag 9 oktober om 16.00 uur van de expositie INTENS met werk van Marcel Wesdorp, Maria Ikonomopoulou, Mirjam Somers en Silvia B. Van 9 oktober t/m 20 november 2021, do t/m zat van 12.00-17.00 uur.

Voor de expositie ‘Intens’ heeft kunstenaar Marcel Wesdorp op verzoek van galeriehouder Edwin Spek drie collega’s uitgenodigd: Silvia B., Maria Ikonomopoulou en Mirjam Somers. Alle vier worden gedreven door een intens persoonlijk engagement dat tot uiting komt in een heel persoonlijke, unieke beeldtaal. Zo zijn er op deze tentoonstelling de niet te herleiden fotografische landschappen van Marcel Wesdorp te zien, kom je er de hybride mensachtige wezens van Silvia B tegen, zijn er diverse mixed media kunstwerken van Maria Ikonomopoulou, en sta je stil bij de sterk verhalende videowerken van Mirjam Somers waarin dieren een centrale rol spelen.    

Kosten
Gratis

Adres
ARWE Gallery
Jeruzalemstraat 4
2801 JE Gouda

Website arwe.gallery

E-mailadres
edwin@arwe.art

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp