Jacky de Lima 5 jaar edelsmid

Bodegraven – Op 21 oktober 2016 opende Jacky de Lima als edelsmid een winkel in het centrum van Bodegraven. Deze maand is dat alweer vijf jaar geleden. Jacky startte de winkel met enkel wat sieraden die ze op school had gemaakt en in die vijf jaar is de collectie behoorlijk uitgebreid met eigen werk in zowel goud als zilver.  Hiernaast zijn er in de loop van de vijf jaar ook wat merken toegevoegd aan het assortiment zoals: Melano Jewelry, de Vogue, GreenTime, Stamps, trouwringen van Bleurings, leren herenarmbanden en kralenarmbanden voor haar en hem, maar ook losse colliers voor hangers zijn te verkrijgen. 
 

Jacky de Lima                                                                                     © Digitale Bodegraafse Krant
 

Jacky is supertrots dat ze haar 5-jarig jubileum mag vieren en dat had natuurlijk niet gekund zonder het vertrouwen van haar klanten.  Dank hiervoor & daarom wil ik dit vieren met leuke acties in de maand oktober. Iedere week een nieuwe actie + een hele leuke WINACTIE! Houd de facebookpagina van Jacky goed in de gaten en kom gezellig langs in de maand oktober. De koffie & thee staan klaar. 
 

Edelsmid Jacky de Lima 
Willemstraat 43c 
2411 CP  Bodegraven 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter