Opening Kinderboekenweek op Da Costaschool

Bodegraven – Op 6 oktober hebben we de Kinderboekenweek met het thema ‘Worden wat je wil’ geopend. Onze directeur Joke Pater miste al haar leerkrachten. Wel waren er een bouwvakker, een dokter, een muzikant, een bakker, een politieagent, een brandweervrouw, een laborante en een marskramer. Hoe moest dat nu vandaag op school nu de leerkrachten voor een ander beroep hadden gekozen? Gelukkig kwam het allemaal goed. De dokter bijvoorbeeld wilde toch wel leerkracht zijn en natuurlijk kinderen helpen als er een pleister nodig mocht zijn. 

Elke groep kreeg een cadeau uitgereikt: een boek passend bij het thema van de Kinderboekenweek. De komende dagen wordt er extra veel voorgelezen en aandacht geschonken aan de verschillende beroepen.

 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp