Het Groene HartHuys opent zaterdag 16 oktober

Bodegraven – Het Groene HartHuys gaat alle kernen van de gemeente en de regio verbinden op het gebied van kunst, cultuur en historie en in de toekomst een onderkomen bieden aan allerlei activiteiten op het gebied van historische lezingen, exposities van lokale kunstenaars, creatieve workshops, fotografie, muziek en poëzie. Ook gaat Het Groene HartHuys als vertrekpunt dienen van kunst- en historische wandel/fietsroutes.

U bent van harte welkom om ons prachtige pand te bezichtigen. De opening wordt muzikaal omlijst door de “First Ladies”.  Wij maken u erop attent, dat bij de ingang QR-codes worden gecontroleerd. 

De Culturele Commissie, de Kunstkring en de Historische Kring zetten Bodegraven-Reeuwijk op de kaart als kunstenaarsdorp in het centrum van het Groene Hart. Vanuit Het Groene HartHuys in de Bouwsteeg 6 te Bodegraven verbinden zij de dorpen en omliggende kernen.

Het Groene HartHuys in Bodegraven-Reeuwijk zoekt met spoed vrijwilligers voor verschillende taken binnen de organisatie

Daarnaast gaat onze aandacht uit naar het bundelen van onze krachten om breder samen te werken binnen het Groene Hart. Met het doel om vanuit onze verschillende achtergronden het Groene Hart, de rijkdom en schoonheid en ook de kunst, cultuur en historie van het gebied, te benadrukken.

Om dit alles te kunnen realiseren hebben wij vrijwilligers nodig voor verschillende taken. Denk aan schoonmaak en onderhoud, rondleiden van mensen, koffie, thee of drank verzorgen, assisteren bij evenementen, binnen Het Groene Harthuys zoals bij optredens enz.. Het Groene Harthuys is meerdere dagen per week overdag geopend en bij optredens en/of lezingen en andere activiteiten ook in de avonduren.

Heb je interesse mail dan naar  info@hetgroeneharthuys.nl

Peter Blanken, voorzitter
Het Groene HartHuys

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp