De gemeente gaat weer uitnodigingen versturen voor een 70+ Huisbezoek

Bodegraven-Reeuwijk – Het is bijna een jaar geleden dat de gemeente uitnodigingen voor een 70+ huisbezoek heeft verstuurd. Corona maakte dat het project voor langere tijd stil kwam te liggen. Nu de Coronamaatregelen zijn versoepeld gaan ook de uitnodigingen binnenkort weer de deur uit.

Getrainde vrijwilligers van SAM gaan met behulp van een uitgebreide vragenlijst met ouderen in gesprek over o.a. gezondheid, wonen, financiën, behoefte aan zorg- en dienstverlening en sociale contacten. Maandag 4 oktober zijn de vrijwilligers sinds lange tijd weer fysiek in de ruimte van SAM aan de Rijngaarde samengekomen om de nieuwe ronde uitnodigingen met elkaar te markeren. Zij zijn zeer gemotiveerd om weer aan de slag te gaan.

Inwoners van Bodegraven Reeuwijk hoeven niet te wachten tot er via de gemeente een uitnodiging komt voor het 70+ huisbezoek, maar zij kunnen het ook zelf aanvragen via info@samwelzijn.nl of het telefoonnummer 0172- 614500, voor extra informatie zoek contact met Marjolein Waagmeester, sociaal makelaar, tel: 06-30849203, mail:  m.waagmeester@samwelzijn.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter