ChristenUnie zoek kandidaatsraadsleden

Bodegraven-Reeuwijk – In een persbericht laat de lokale ChristenUnie weten hard op zoek te zijn naar kandidaat raadsleden voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Met als motto “Wil jij je inzetten voor Bodegraven-Reeuwijk” kunnen gegadigden de hele maand oktober een sollicitatie sturen naar de lokale afdeling van de partij.

De ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk zet de komende verkiezingen in met het thema ‘Samen Recht doen’, waarbij onder meer de zorg voor elkaar, een economie waarin mensen centraal staan en kiezen voor de schepping centraal staan.

Op de website van de partij, www.bodegraven.christenunie.nl, onder de rubriek verkiezingen het profiel zijn de criteria te vinden waaraan de de kandidaten moeten voldoen.

Voor vragen kan contact worden opgenomen via de mail (fractie@bodegraven.christenunie.nl) of kan een van de raadsleden benaderd worden. Solliciteren kan door een mail met je gegevens en motivatie te versturen naar bestuur@bodegraven.christenunie.nl.

Het is nog onbekend wie de nieuwe lijsttrekker gaat worden voor de partij. Matthijs Kortleven kondigden een aantal maanden geleden al aan niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn en naar verwachting wordt voor half oktober bekend gemaakt wie hem gaat opvolgen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp