Stichting Volksvermaak Reeuwijk zet zijn schouders onder Loose End

Reeuwijk-Brug – De stichting Volksvermaak Reeuwijk gaat samenwerken met de Stichting Reeuwijkse Jeugd, verantwoordelijk voor Loose End.

Het idee is om de komende maand de locatie naast sporthal in Reeuwijk-Brug ook van binnen aan te pakken. Afgelopen september kreeg de buitenkant van het gebouw al een flinke verfbeurt.

In de jaren 70 eind vorige eeuw ontstond het idee om voor de Reeuwijkse (hang)jongeren een eigen jeugdhonk te organiseren, maar onder meer door flinke protesten door buurtbewoners duurde het nog jaren voordat het initiatief in 1982 pas echt van de grond kwam. In 1994 werd er een echt gebouw neergezet en veel Reeuwijks deden hun eerste schuimdisco ervaringen op in Loose End.

De samenwerking wil nu die sfeer van vroeger nu weer terugbrengen. Zoals iedere generatie zijn jonge mensen ook op zoek naar plaatsen waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Loose End kan hier binnen Reeuwijk-Brug een belangrijke rol in hebben.

Rudi Otto, voorzitter Stichting Volksvermaak Reeuwijk

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter