Het Grote Inhaalfeest. De Reedeurpernarren houden hun woord

Reeuwijk-Dorp – Nadat het feest maar liefst twee op een volgende jaren niet in volle glorie kon doorgaan en genoegen moest worden genomen met een aangepast carnaval vanwege de coronamaatregelen, gaan zaterdag 9 oktober alle remmen los in Reeuwijk-Dorp. Dan is het Grote Inhaalfeest van Carnavalsvereniging de Reedeupernarren.

Net als Assepoester
De organisatie was liever doorgegaan tot diep in de nacht, maar zoals ze aangeven in de uitnodiging moet er, net als voor Assepoester, om klokslag 0:00 uur een eind aan het inhaalfeest worden gebreid. Maar dat mag volgens de initiatiefnemers de pret zeker niet drukken.

Alle gemiste feesten worden ingehaald de 9e
Het feest begint bij Gasterij Vergeer. Er is een bingo en DJ Jelle gaat ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. De ambities zijn niet mis, want het motto is dat alle gemiste feesten de 9e ingehaald gaan worden.

Om toegang tot de zaal te krijgen is een vaccinatie, herstel- of testbewijs nodig via de Corona Check up en een geldige legitimatie. Zonder beiden kan helaas geen toegang tot de zaal worden verleend.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp