VVD Bodegraven-Reeuwijk vraagt aandacht voor OBS de Venen

Reeuwijk – In schriftelijke vragen aan het college vraagt de VVD Bodegraven-Reeuwijk aandacht voor de huisvesting van de openbare basisschool de Venen in Reeuwijk-Brug. De school dreigt dusdanig uit zijn jasje te groeien dat kinderen inmiddels les krijgen op locaties waar deze niet voor bedoeld zijn, zoals de gang en de lerarenkamer.

Leerlingenstop
De politieke partij maakt zich zorgen over onder meer de brandveiligheid en het binnenklimaat. Verder vreest men dat de school bij een ongewijzigd beleid genoodzaakt wordt om een leerlingenstop in te voeren. De school die een excellente status heeft is erg populair voor leerlingen afkomstig zowel uit de gemeente als buiten Bodegraven-Reeuwijk.

De VVD zou het bijzonder betreuren als juist deze excellente school gedwongen wordt een leerlingenstop in te stellen en wil graag dat ouders de garantie krijgen van het college dat dit niet gaat gebeuren.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp