Soundos El Ahmadi komt naar het Evertshuis

Bodegraven – You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan.” schreef NRC. Op vrijdagavond 15 oktober speelt ze haar try-out voorstelling ‘Comeback Kid’ in de theaterzaal van het Evertshuis. 

Daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.  

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling ‘Niets te verliezen’ komt Soundos terug naar het theater met ‘Comeback Kid.’ En geef het maar gewoon toe: You love her! 

‘Comeback Kid’ begint om 20.30 uur, de deuren gaan om 20.00 uur open en kaarten kosten € 19,50 inclusief drankje. Bij deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs verplicht om te laten zien. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/soundos-comeback-kid  

 De pers over Soundos: 

“Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan (…) Simpelweg te goed.” – NRC **** 

​“Confrontatiecabaret” – Theaterkrant 

​“Sterke zelfanalyse” – Het Parool 

“Wow, wat een topwijf!”– I Love Theater **** 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp