Samen op de been als buddy

Gouda – Deze week is in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda de pilot ‘Samen op de been als buddy’ van start gegaan. De collega’s van de afdeling Cardiologie gaan vanaf nu samenwerken met buddy’s in de zorg voor een aantal patiënten. Omdat sinds de coronacrisis steeds duidelijk wordt dat personeelstekort en werkdruk in de zorg een steeds grotere rol gaat spelen, schakelen veel ziekenhuizen over op een buddysysteem,

Op de Covid- en de Chirurgieafdeling in Gouda wordt al langer gewerkt met buddy’s en dankzij dit succes gaat ook Cardiologie hiermee aan de slag. Het doel van werken in duo’s is onder andere om de werkdruk te verminderen, meer kennis aan elkaar over te dragen en het draagt bij aan een betere teamspirit! Om dit project te promoten hebben alle verpleegkundigen een set Happy2Care sokken van MyMitella gekregen. Zo kunnen ze samen op de been, met leuke sokken én samen met buddy’s aan het werk!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp