BuddyBike Bodegraven ook actief tijdens Week tegen eenzaamheid

Bodegraven – Tijdens de week tegen de eenzaamheid zetten mensen en organisaties zich op allerlei manieren in om eenzaamheid te verminderen en voorkomen. Ook BuddyBike Bodegraven draagt hierin graag haar steentje bij.  

Tijdens de actieweek tegen eenzaamheid, willen wij graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het concept van de BuddyBike door zaterdag 9 oktober gratis proefritten aan te bieden.  

De BuddyBike is een elektrisch ondersteunde fiets waar jongeren en ouderen, die eenzaam zijn, weinig buiten komen of meer niet zelfstandig kunnen fietsen, als “Gast” samen met een vrijwilliger een toertochtje kunnen maken. De fiets is ontworpen om naast elkaar te zitten zodat je gemakkelijk met elkaar kunt praten. 

Ken of ben jij iemand die eenzaam is? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via een mail naar info@buddybike.nl. Maar een telefoontje naar onze planners mag natuurlijk ook. Zij zijn bereikbaar via nummer  06–20 15 68 76. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp