VakantieBijbelClub, PKN Gereformeerde kerk Waarder

Waarder – JOEPIE!! De VakantieBijbelClub dagen worden weer georganiseerd op 18 en 19 oktober 2021 in de PKN Gereformeerde kerk Waarder. (Dorp 24, Waarder) De VakantieBijbelClub begint met een openingsdienst op zondag 17 oktober om 9.30 uur.  met een spetterende voorstelling!!!  Deze keer een poppenvoorstelling gedaan door Carla Vis van Poppen&Meer. 

Driekus en Carlijn krijgen van Koning Liefdevol de opdracht om voor de boerderij van Oma Beppie te zorgen. Driekus heeft daar niet zoveel zin in!  En dan krijgen de dieren op de boerderij ook nog bonje met elkaar!  Als dat maar goed gaat… Kom jij ook naar de voorstelling Bonje op de Boerderij kijken?  Deze dienst is voor alle kinderen van de basisschool. Alle kinderen zijn welkom met hun ouders. Andere gemeenteleden willen we (i.v.m. capaciteit van de kerk) vragen om de dienst te volgen via de livestream. 

Kom allen naar de VakantieBijbelClub dagen in Waarder!
Waar: PKN Gereformeerde kerk Waarder
Plaats: Dorp 24, Waarder
Wanneer: Maandag 18 oktober en dinsdag 19 oktober 2021
Tijd: 18 oktober van 10 uur tot 12 uur, 19 oktober van 10 uur tot 12.45 uur.
Voor wie: Voor alle kinderen van de basisschool

Heb je zin om te komen, aanmelden via:  jeugdouderlingen@pknwaarder.nl of 06-11430118. Voor vragen, mail of app ons:  jeugdouderlingen@pknwaarder.nl , 06-11430118.
www.pknwaarder.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp