Het kan nu: leren schaken

Bodegraven – Schaakclub Bodegraven biedt Bodegravers en Reeuwijkers vanaf maandag 18 oktober de gelegenheid de beginselen van het schaken te leren. Ten gevolge van Corona en ook door de Netflix serie The Queens Gambit is de belangstelling voor het schaken flink toegenomen. Maar je moet wel even goed weten hoe het schaakspel in elkaar zit. 

In drie of vier sessies op maandagavond kun je nu de spelregels leren en krijg je advies hoe een schaakpartij van begin af aan goed te spelen. De schaaklessen worden individueel of in kleine groepjes van 2 of 3 gegeven. Er zijn geen kosten aan verbonden. De lessen zijn er voor kinderen vanaf 6 jaar en ook voor volwassenen. Ze worden gegeven in de Ichthus Zaal, Spoorstraat 17, in Bodegraven (tegenover het NS station) tussen 18.5 en 19.45 uur door leden van de schaakclub.


Neem even contact op met Jo Kloprogge, tel. 06 38667092, email  jkloprog@ziggo.nl of kom even langs

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp