Chikara Sport heeft keurmerk JBN behaald

Chikara Sport uit Bodegraven beloont door Judo Bond Nederland.

Bodegraven – Chikara Sport heeft keurmerk JBN behaald. Tjalling van der Zee (clubaccountmanager JBN) kwam het keurmerk en kadopakket uitreiken aan Eric Zwaan, eigenaar van Chikara Sport.

Een club die de extra spotlights verdient
“Een club waar alles voor haar leden goed geregeld is en het aanbod een kwalitatief hoog niveau heeft”, zo omschrijft Tjalling van der Zee van Judo Bond Nederland de club uit Bodegraven. Hij vervolgt: “Als Judo Bond Nederland zijn dit bij uitstek de clubs die we graag extra in de spotlights zetten. Met het uitreiken van het keurmerk willen we ook onze waardering en respect uitspreken hoe de club momenteel bezig is. Vooral na de corona- periode knap, omdat het ledenverloop bij deze club vrijwel nihil is. Verder is iedereen die zijn kinderen veilig en verantwoord wil laten sporten, hier op de goede plek. Kortom, iedereen die in Bodegraven judo overweegt moet zeker eens bij Chikara Sport gaan kijken!”

Over Chikara Sport
Chikara Sport is ontstaan in 2020 vanuit Sportschool Goederaad, destijds opgericht in 1974 en heeft ruim 200 leden. Ontwikkeling staat binnen de club centraal, waardoor er naast het judo-aspect ook veel tijd wordt vrijgemaakt voor de persoonlijke ontwikkeling van de judoka’s.

Trots op de club!
Eric Zwaan is trots op zijn club die hij in 2003 overnam: “We zijn al jaren een club waar we veiligheid en kwaliteit in iedere les hoog in het vaandel hebben staan. Dat we daar nu om gewaardeerd worden is natuurlijk super!”. Naast de judo en Jiu Jitsu lessen biedt Chikara Sport ook diverse groepsfitness en (junior)bootcamplessen aan.

Gratis proefles
Om dit keurmerk te vieren nodigt Chikara Sport inwoners uit Bodegraven uit om kennis te komen maken met de club. Meer informatie is te vinden op  www.chikara-sport.com

JBN Keurmerkclubs
De Keurmerkclubs van Judo Bond Nederland vormen een selectie van ruim 70 clubs in Nederland waar zaken extra goed geregeld zijn. Het zijn clubs die op bestuurlijk vlak goed in elkaar zitten, waar de leden training krijgen van erkende judotrainers en waar gewerkt wordt aan een goed verantwoord en veilig sportklimaat. Hier zullen de sporters motorisch én pedagogisch profijt ervaren van de judosport. En het is nog leuk ook!!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp