Jaarbijeenkomst (live!) op 7 oktober a.s: Dorpsvisie en hoe nu verder?

Reeuwijk-Dorp – Donderdag a.s. is in Reeuwijk-Dorp de jaarbijeenkomst van het Dorpsteam die dit jaar geheel in het teken staat van de Dorpsvisie. Iedereen uit het dorp is uitgenodigd om mee te denken en deel te nemen, zodat met elkaar handen en voeten wordt gegeven aan de visie.

Vragen zoals: “Krijgen we wellicht een winkel terug in het dorp?” Hoe zorgen we ervoor dat ouderen op het dorp kunnen blijven?” of Hoe realiseren we wandel en fietspaden?”, staan op donderdagavond op de agenda.

Leo de Jong van Monumentaal Ergfoed Reeuwijk praat over de ideeën voor het klooster en Egbert Jan Blonk van Stichting Weids Bloemendaal vertelt hoe zij hun project hebben aangepakt hebben.

Inschrijven van te voren is noodzakelijk en kan via de link

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp