Dag van de Duurzaamheid zaterdag 9 oktober 2021


Bodegraven-Reeuwijk – Zaterdag 9 oktober 2021 is niet alleen De Dag van De Duurzaamheid. Tegelijkertijd viert Stichting Duurzaam Bodegraven-Reeuwijk dat ze 10 jaar bestaat. Daarom staat de dag volledig in het teken om verduurzamen nog makkelijker te maken.

Niet alleen zijn er zaterdag een aantal specialisten aanwezig, die bezoekers tips geven hoe met eenvoudige stappen iedereen dagelijks duurzamer kan gaan leven, zoals, isolatie, warmte en zonnepanelen. Kom langs en stel je vragen zodat je daarna goed voorbereid kan beginnen of verder gaan.

Ook wordt de Romeinse barak feestelijk geopend,. Er is een rondleiding, een speurtocht voor kinderen en veel muziek van het Trio Carry On, dat volgens hun eigen bio dol is op het recyclen van top hits van onder meer the Eagles, Fleetwood Mac en Crosby, Stills, Nash & Young. Recentere artiesten komen ook langs, zoals Adele en
Sheryl Crow.

Het kunstproject “Natuur en vergankelijke kunst”, afgelopen weken te zien geweest in de Hortus, wordt die dag afgesloten met een modeshow van mede organisator Tineke van Ede. Je kunt de kunstenaar ontmoeten en de stichting reikt de duurzaamheidsprijs 2021 uit.

Kortom: Kom gezellig langs en begin met verduurzamen.

Programma
11:00 Inloop
11:15 Feestelijke opening Romeinse barak door wethouder Oskam
11:30 – 12:00 Rondleiding door architect Gert Jacob de Graaf
12:15 Uitreiking Duurzaamheidsprijs 2021 door raadslid Merel van Dijk (GroenLinks)
13:00 – 13:30 Speurtocht voor kinderen en lunch
13:00 – 15:00 Energietafels voor duurzaam advies over zonnepanelen, warmte en isolatie
14:00 – 14:30 Modeshow door Tineke van Ede onder begeleiding van het Trio Carry On
14:30 Afsluiting tentoonstelling “Natuur en vergankelijke kunst” door Esther v/d Bor
15:00 Afsluitende borrel

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp