Ben jij een groot fan van het Jeugdjournaal?

Op 16 maart 2022 vinden ook in Bodegraven-Reeuwijk de gemeenteraadsverkiezingen plaats en daarom starten we een unieke jeugdredactie in Bodegraven-Reeuwijk samen met de (inter)nationale organisatie ChildPress.

  • Ben jij nieuwsgierig en wil je weten hoe dingen in elkaar zitten?
  • Ben je ook groot fan van het Jeugdjournaal?
  • Wil je wel eens een echte reporter zijn of een presentator?Ben je tussen de 10 en 12 jaar?
  • Of tussen de 12 en 16 jaar?

Junior en Senior reporters voor onze ChildPress redactie

Wat gaan we doen
We gaan een redactie met jonge junior reporters samenstellen in de leeftijd 10 – 12 jaar en een met senior reporters in de leeftijd 13 – 16 jaar. Onder begeleiding van EditieGroeneHart.nl, ChildPress en echter journalisten gaan jullie de gemeenteraadsverkiezingen in onze gemeente in beeld brengen. Uiteindelijk zijn jullie de generatie van morgen en weten vaak heel goed waar je je zorgen over maakt of wat je belangrijk vindt.

ChildPress is een internationale organisatie die jonge mensen een gezicht wil geven in de serieuze journalistiek. Er lopen zelfs verslaggevers van ChildPress rond in de Tweede Kamer of het Torentje van Mark Rutte. Dus als jij wilt mee helpen om een verkiezingsjournaal over onderwerpen in deze gemeente te maken. Ben je kritische en wil je wel eens weten wat deze gemeente straks eigenlijk allemaal voor kinderen of jonge mensen gaat doen.

Doe mee met die unieke project en meld je aan als junior of senior reporter!

(Wel natuurlijk even met je ouders overleggen, met overleg met elkaar bekijken we hoeveel tijd je vrij maken.)

Voor eventuele vragen over dit project: AnneMarie Visser ( mail: annemarie@editiegroenehart.nl)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp