Monique Jonker opnieuw lijsttrekker van de PvdA

Bodegraven-Reeuwijk – De leden van de PvdA-afdeling Bodegraven-Reeuwijk hebben unaniem ingestemd met het lijsttrekkerschap van Monique Jonker.

Monique is in 4 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in de Gemeenteraad van Bodegraven- Reeuwijk. Wij geloven dat zij de partij komende 4 jaar weer uitstekend kan vertegenwoordigen in de lokale politiek. Ook de plaatsen 2 en 3 zijn sterk bezet door Bert Oudenaarden en Lisbeth Hertogh. Beiden brengen vele jaren politieke ervaring mee. Ook de jeugd wordt niet vergeten, hoog op de lijst staat Lois Verheul, zij zal samen met Bert in de komende raadvergadering beëdigd worden voor deelname aan de raadscommissies, zodat zij de komende raadsperiode goed ingewerkt is. 

De complete kieslijst staat op de website: www.bodegravenreeuwijk.pvda.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp