Willem Zuyderduyn [VVD] Stem met je Groene Hart!

GAMECHANGERArgumenten voor de (nog) zwevende kiezer. Nog niet zeker op welke partij je deze verkiezingen moet gaan stemmen. In plaats van een stemwijzer hebben we de lokale afdelingen van de politieke partijen gevraagd waarom we juist voor deze politieke partij moeten kiezen.

We mogen 17 maart a.s. weer naar de stembus! Inderdaad …. “mogen”. Want laten we niet vergeten dat wat voor ons zo vanzelfsprekend is, dat in veel landen vaak niet is. Stemmen is dus een (voor)recht en daarom is het zo jammer dat een behoorlijk deel van onze bevolking er geen gebruik van maakt!

Mijn oproep aan u , de niet-stemmer, ga alstublieft wél stemmen! Het liefst op de VVD natuurlijk!
Laat uw stem gelden! Waarom? Omdat veel zaken die in Den Haag besloten worden direct invloed hebben op u persoonlijk en op uw omgeving.

Belasting betalen bijvoorbeeld. Maar ook het energievraagstuk. Wel of geen kerncentrales. Van het gas af en blijft de energierekening nog wel betaalbaar? Hoe krijgen we de woningmarkt weer toegankelijk?

“Ja maar Willem, op wie moet ik dan stemmen” vraagt u zich misschien af. Mijn advies aan u? Stem op een kandidaat die veel voor Het Groene Hart doet! Voor de VVD staat Mirjam Nelisse op de lijst, nummer 69. Een boerendochter en het zou mij niet verbazen als zij met voorkeurstemmen in de Tweede Kamer komt. Kan Mirjam ook op úw stem rekenen?

Alvast bedankt namens de bewoners van het Groene Hart.

Willem Zuyderduyn
Fractievoorzitter VVD Bodegraven-Reeuwijk

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter